Svaki zdravstveni problem koji sam imala godinama sam rješavala biorezonancom. Uvidjevši koliko velik učinak ima na cjelokupno stanje organizma, shvatila sam da i ja želim pomagati ljudima koristeći blagodati biorezonance na psihofizičko stanje.

Rano jutro u Orašcu uz kavu i pogled na more sasvim je dovoljan razlog da posjetite dr. Natali Kranjec i s njom porazgovarate o zdravlju, životu i svim drugim temama. Svojom srdačnošću i blagim pristupom otklanja sve nedoumice i strahove te vas potiče na poboljšanje kvalitete života. Razgovarale smo o brojnim temama vezanima za njezin život, posao i planove za budućnost.

1. Relativno nedavno doselili ste se u Orašac. Gdje ste bili prije toga i čime ste se bavili?

Moja je karijera započela kada sam završila Veterinarski fakultet u Zagrebu. Iako sam tamo uspješno radila, nakon nekoliko godina smo suprug i ja s dvoje djece preselili u Oman. Bez obzira na to što se radilo u drugoj zemlji, uskoro sam pronašla posao u Klinici za male životinje. Radila sam kao veterinarski kirurg. Ovaj je posao uvijek imao svoje dobre i loše strane. Dobre su bile naravno druženje s prekrasnim životinjama i njihovim obiteljima, kao i sreća kada uspiješ pomoći pri ozdravljenju. S druge strane, bilo je i onih tužnih situacija kada pomoći nije bilo. U tom trenutku prestaješ biti samo kirurg, nego postaješ i prijatelj, savjetnik i psiholog.
Kada su djeca odrasla i krenula svojim putem, suprug i ja odlučili smo se vratiti u Hrvatsku. Kuću u Orašcu kupili smo davnih godina pa smo konačno odlučili doći ovdje i započeti novi život.

2. Sada se bavite biorezonancom i uz pomoć franšize Valera Vita centra otvorili ste ovaj u Dubrovniku. Kako ste se i zašto počeli baviti ovom metodom?

S biorezonancom sam se upoznala prije mnogo godina. Moja draga prijateljica i vlasnica franšize Valera Vita kupila je svoj prvi Bicom uređaj. Od tog dana prepoznala sam sve dobrobiti biorezonance kao oblika terapije i uvidjela sve njegove prednosti. Već tada sam svoje vlastite zdravstvene tegobe počela rješavati na ovaj način.
Nakon povratka u Hrvatsku sve me više počela privlačiti ideja da i ja pomažem svojim sugrađanima i svima onima koji prepoznaju benefite ovakvog načina brige za zdravlje. U razgovoru sa vlasnicom franšize Zdravkom Svetličić zaključila sam da je otvaranje Valera Vite sljedeći korak u mojoj karijeri i u brzom roku smo dogovorile sve formalnosti oko otvaranja franšize. Centar u Orašcu otvorili smo prije gotovo tri mjeseca i zaista sam sretna što sve više ljudi dolazi na konzultacije i na terapije Bicom uređajem. Moram priznati da se tako ostvario i moj san!

3. Što Vas u ovom poslu najviše veseli?

Prije svega, veseli me što znam da se bavim jednom djelatnošću kojom izravno utječemo na zdravlje i kvalitetu života naših sugrađana. Potrebno je neko vrijeme da se informacija o našem centru u Dubrovniku proširi, ali već sada imam brojne klijente koji s radošću svaki put dolaze na terapije i govore mi koje sve promjene osjećaju u svojem zdravstvenom stanju. Čak i kada završimo s brojem dogovorenih terapija me zovu i pitaju kada se opet vidimo. Upravo sam se zbog toga i počela baviti ovim poslom – jer su promjene nabolje vidljive ponekad i nakon prvog tretmana.

4. Zašto se odlučili pokrenuti prvi franšizni centar, osim zagrebačkog baš ovdje u Orašcu?

Prije svega, suprug i ja smo odavno kupili ovu kuću koja se nalazi baš na savršenoj lokaciji za jedan ovakav centar. Blizu je moru, ima neometan pogled na prirodu i sve njezine blagodati, dok je s druge strane vrlo blizu ceste pa omogućuje lagan parking i blizu je autobusne stanice.
Godinama su klijenti iz ovog područja putovali u Zagreb na terapije u Valera Vitu, a otvaranjem ovog Centra olakšavamo im organizaciju, smanjujemo troškove i osiguravamo kontinuiran rad. Važno nam je također što više proširiti informaciju o biorezonanci kao jednoj od metoda za poboljšavanje kvalitete života i dijagnozu, ali uvijek naglašavamo da je ona pomoć standardnoj medicini, a ne njezina suprotnost.

5. Imate li neke posebne planove za Valera Vita centar u Orašcu?

Posebnih planova nemam, osim omogućiti ljudima koji još ne znaju što je biorezonanca da je upoznaju. Planiramo organizirati dane otvorenih vrata, prigodna predavanja te pružiti mogućnost svima da se upoznaju s dobrobitima Bicom uređaja. Ja sam ovdje za sva pitanja i za pomoć svima onima koji traže nešto više za sebe i za svoje zdravlje.

Pretplati se na newsletter

USPJEŠNO STE SE PRETPLATILI