Alergije i druge imunološke tegobe

Imate određenu vrstu alergije i nikako da je se riješite?

Isprobajte neke od najuspješnijih tretmana uz pomoć naših stručnjaka

Glavni uzroci alergije su najčešće u načinu prehrane (1). Pšenica je klasičan okidač alergijskih reakcija (2). Isto vrijedi za mliječne proizvode i rafinirani šećer (3). Nadražuju i nagrizaju crijevnu stjenku što rezultira poroznim crijevima, uzrokom neadekvatne alergijske reakcije (3). Crijevna disbioza pridonosi pretjeranim alergijskim reakcijama. Alergije su jedan od najuobičajenijih simptoma zatrovanosti. Crijevna stjenka je oštećena i prekomjerno stimulira crijevno limfno tkivo što vodi do alergijskih reakcija i usporava organizam i pojedinca (3). Alergija na pelud često se neopravdano stavlja kao glavni problem no odgovor je u nadražujućim namirnicama i kemijskim otrovima zbog kojih crijeva postaju porozna i uzrokuju da je imunološki sustav u stanju pripravnosti čitave godine (3). BICOM analiza nam pomaže otkriti uzrok disbalansa koji je doveo do alergijskih reakcija, a s tretmanom potičemo organizam da u potpunosti neutralizira alergije i vrati se u najbolju formu. Posljedično nastupa i gubitak kilograma nakupljenih zbog alergija.

 

Kako nastaju alergije?

 

Zamislite da je Vaše tijelo posuda u koju godinama unosite i dobre i loše supstance. Organizam je savršeno dizajniran da čisti sve što mu ne treba. Kako se posuda sve više puni tako tijelo posustaje u čišćenju i ubrzo se iz nje počinje prelijevati. Tada se pojave simptomi. Među njima nailazimo i na simptome alergija, ali imajte na umu da alergijski simptomi nisu samo kožni osipi, kihanje, curenje iz nosa ili astma. Alergije mogu stvoriti i puno veće probleme te zahvatiti više organa. 

Alergije su bolest današnjice, najveći problem modernog doba i u stalnom su porastu. Čest uzrok alergija su današnja prerađena hrana „obogaćena“ tisućama kemijskih aditiva zatim grinje, pelud, životinje, ubodi insekata, lijekovi te plijesan. O čemu se u stvari radi?

 

Zdrav organizam se antitijelima štiti od virusa, bakterija i infekcija. Kod alergičara imunitet pogrešno shvaća određeni alergen kao neprijatelja i počinje stvarati antitijela kako bi se obranio od njih.

 

Klasični lijekovi za alergiju djeluju tako da uklanjaju ili ublažavaju simptome alergije. Time blokiraju reakciju imunog sistema, što još više pogoršava zdravstveno stanje. Uz to postoji mogućnost i ovisnosti o lijekovima te su prisutne i brojne druge nuspojavame.

S kakvim god alergijama imali problema Valera Vita tretmani donose olakšanje i rješavanje tegoba. BICOM biorezonanca je jedna od najuspješnijih metoda potpunog otklanjanja alergija. Obratite nam se s povjerenjem.

 

Reference

Pretplati se na newsletter

USPJEŠNO STE SE PRETPLATILI