Oboljenja modernog načina života

Previše očekivanja, a premalo mogućnosti, istinske sreće, zadovoljstva i kvalitetnih socijalnih kontakata dovodi ljude u stanje stresa. Često se teško nositi sa takvom situacijom što može dovesti do depresije, anksioznosti, nesanice, galvobolja i ostalih posljedica stresa. Naučite gledati na stres drugim očima i otkrijte kako vam biorezonanca može pomoći u tome. Mi ćemo vas opustiti kako bi vi stres mogli otpustiti.

Depresija

Slika depresije je prilično zamršena. Depresija se bazira na smanjenoj količini serotonina koji se proizvodi u crijevima (1). U svemu sudjeluju i mnogi drugi neurotransmiteri kojima je također narušena ravnoteža, što zbog manjka hranjivih tvari što zbog blagih neravnoteža u drugim dijelovima tijela. Dodamo li tome otrove koji proizlaze iz problema srca i duše, a koji se ne daju fizički ispitati, ne može se reći da ikad postoji samo jedan uzrok depresije (1). Primarni tretman za depresiju su antidepresivi (2). Antidepresivi mogu poslužiti kao most koji će osobu s mjesta na kojem se muči i traži usmjeriti prema čvršćem tlu (2). Poput svakog lijeka i njih jetra treba neutralizirati i eliminirati, tako da jednim dijelom i oni pridonose toksičnom opterećenju organizma (3). BICOM tretman utječe na crijeva i inicira njihov oporavak i samo iscjeljenje te vodi ka proizvodnji normalne količine serotonina. Vraćanje razine serotonina na optimalnu razinu usko je povezano sa gubitkom simptoma depresije i stvaranjem nove, vedrije percepcije svijeta (2).

Nesanica

Zatrovanost organizma je jedan od faktora koji može dovesti i do nesanice, a vezano uz to do manjka energije i umora (4). Nesanica je uzrokovana toksinima u tijelu koji ometaju normalan rad mozga i organizma (4). Uz pomoć BICOM tretmana tražimo uzroke simptoma i potencijalno rasterećujemo mozak rješavajući organizam toksina što ga vraća u normalu. Uz anti stres program možete olakšati svakodnevnu preopterećenost kako bi mogli izdržati nove radne izazove. Na nesanicu mogu imati utjecaja i negativna geopatološka zračenja koja stalnim vibracijama narušavaju mir u našem tijelu koji je neophodan za kvalitetan san (5).

 

Glavobolje

 Zatrovanost organizma je jedan od glavnih problema modernog načina života. Ako tijelo nije sposobno da se samo očisti i oslobodi toksina ono mora nekako pokazati da nešto nije u redu. Otrovi dovode do problema u krvi i stvaraju pritisak na moždanu ovojnicu i dolazi do upale (6). BICOM tretmanom pomažemo organizmu da sam izbaci toksine i vrati prijeko potrebni balans.

Stres

Stres, posebno ako je dugotrajan, iscrpljuje imunološki sustav (7). Odgovor na stres u organizmu je da normalna sekrecija probavnog sustava postaje kiselija, a učestalost peristaltike je rjeđa, što ugrožava dobre bakterije (8).

Nekoliko mitova o stresu:
Mit 1: „Stres je isti za sve.“ Stres je drugačiji za svakoga od nas. Ono što je stresno jednoj osobi , može i ne mora biti stresno drugoj osobi. Npr. pozvati društvo na večeru za neke može biti stresno, dok druge to zabavlja i opušta.

Mit 2: „Stres nikad nije dobar.“ Stres je u životu isto što i napetost žice na violini – ako nije dovoljno napeta, glazba nije melodična i zvuči kao struganje; ako je previše napeta, glazba je prodorna ili žica puca. Stres može biti poljubac smrti ili životni začin. Pitanje je samo kako upravljate njime.

Mit 3: „Stres je posvuda i ne možeš ništa učiniti.“ Uvijek se može nešto učiniti. Prvi korak je zauzimanje humorističnog pristupa, koji će olakšati teret i pomoći vam da se racionalno oslobodite stresa.

Mit 4: „Ako nema simptoma, nema ni stresa.“ Nemojte se zavaravati. Nedostatak simptoma ne znači nedostatak stresa. Zapravo, maskiranjem simptoma lijekovima možda ste uklonili upozoravajuće znakove koji su ljudima indikator da ne dolazi do poboljšanja tj. da čak nastupa pogoršanje (9).

Mit 5: „Samo glavni simptomi stresa zahtijevaju pozornost.“ Manje simptome kao što su glavobolja, bolovi u leđima ili žgaravica ne treba zanemariti (9). Oni upozoravaju da vam organizam više nije u balansu i da su potrebne promjene.

Shvatite da su stres i zabrinutost dio života, ali nemojte se brinuti toliko da ne možete uživati.

Jučer je povijest. Sutra je zagonetka. A danas je dar. Zato se i zove „present“. – Master Oogway

 Naučite gledati na stres drugim očima i otkrijte kako vam biorezonanca može pomoći u tome.

Mi ćemo vas opustiti kako bi vi stres mogli otpustiti.

reference

Pretplati se na newsletter

USPJEŠNO STE SE PRETPLATILI