Respiratorni sustav

Naša prva ali i posljednja veza s vanjskim svijetom je udisaj i izdisaj. Jeste li znali da su pluća povezana s kožom? Zdravlje pluća uvelike ovisi i o zdravoj crijevnoj flori. Ravnoteža je ključ rješenja naših zdravstvenih problema. Provodite što više slobodnog vremena u prirodi, dišite punim plućima, biti ćete zdraviji ali i ljepši!

Astma

Pluća energetski kontroliraju izgled naše kože. Sve promjene na koži koje se neispravno tretiraju  prije ili kasnije završe s nekom tegobom na plućima. Kako su nam pluća vitalni organ bez kojega ne možemo živjeti stanje postaje ozbiljno. Astma je tegoba koja je najčešće povezana s alergijama  koje su nastale zbog neravnoteže u crijevima. U Valera Viti prepoznajemo što tijelu izaziva stres, a potom individualno kreiramo tretman za vas. Najvažnije je da vas po oporavku i završetku tretmana učimo kako da se više ne dovedete u isto stanje. Ne zaboravite da je vrhunska medicina u stvari preventivna!  

 

Upale

Ugrožena crijeva ugrožavaju naš imunitet  tako da često dolazi do infekcija, stalnih upala, čestog osjećaja umora jer se tijelo bori dan i noć da ukloni neprikladne supstance iz krvotoka što opet izaziva stres. Kada je imunitet ugrožen to „otvara vrata“ drugim uljezima ( bakterijama, virusima, gljivicama, parazitima. Javljaju se učestale upale kao što su sinusitis, bronhitis, upala pluća te nadražajni kašalj. Dobra vijest je da će se stjenke crijeva brzo obnoviti kada ih prestanemo ugrožavati uznemiravajućim faktorima. U Valera Vita centru BICOM biorezonantnom metodom dobijemo detaljnu sliku potencijalnog problema. U mogućnosti smo pronaći opterećenja koja su oku nevidljiva. Pomno osmišljenim Valera Vita tretmanima polako i sigurno čistimo opterećenja iz vašeg organizma.

Pretplati se na newsletter

USPJEŠNO STE SE PRETPLATILI